Susanne Eveleens

Untitled design (12)Met veel enthousiasme coacht Susanne Eveleens kinderen in haar praktijk in Nijeveen. Haar passie is ontstaan vanuit haar werk in het basisonderwijs, dat ze inmiddels alweer 19 jaar doet. Ze zag veel kinderen worstelen met leerproblemen, scheiding en sociaal-emotionele problemen. Susanne is zelf moeder van twee kinderen en vond dat ze met al haar kennis en ervaring hier iets mee moest doen. Daarom startte ze in 2012 haar eigen bedrijf Kindercoach Susanne. De verschillende opleidingen en cursussen die ze op het gebied van sociaal-emotionele ontwikkeling en sociale vaardigheden had gevolgd, vormden de basis.

Susanne heeft een samenwerkingsverband met een collega kindercoach uit Zwolle. Samen hebben ze ‘Ik leer leren Zwolle/Meppel’ opgezet. Tijdens de ‘Ik leer leren’ training leert een kind ‘HOE’ hij kan leren, ‘WAT’ hij moet weten om gemakkelijk te kunnen leren en ‘WAAROM’ leren best leuk kan zijn. Door deze training krijgt het kind grip op zijn huiswerk en gaat leren handiger en sneller zodat er meer tijd overblijft voor sport, hobby’s en andere leuke dingen. Uiteindelijk hoeft de ouder minder te controleren en te pushen, wat de sfeer in huis beslist ten goede komt!

Ook maakt Susanne onderdeel uit van ‘Team-Echt-Scheiden’. Dit team biedt alle disciplines aan die bij een echtscheiding aan bod komen. Een mediator, de financieel adviseur, een makelaar en de kindercoach. Want met een scheiding, scheiden ook de kinderen mee…

Susanne is er trots op dat veel kinderen na de coaching sterker in hun schoenen komen te staan. Ze kunnen beter positieve gedachten maken, weten hoe ze met problemen om kunnen gaan en hoe dan te handelen. Als kindercoach kan ze op verschillende vlakken veel bieden. Het mooiste compliment voor haar is wanneer haar coachee de coaching als positief ervaart, blij is met het eigen resultaat en daardoor de ouders ook tevreden zijn.  Een grotere waardering kun je als kindercoach niet krijgen!