Strijker Brood en Banket al 40 jaar op Jaarmarkt

Harrie Strijker, van Strijker Brood & Banket uit Nijeveen, werd dinsdagmiddag 20 juni totaal verrast door een menigte mensen die zich luid applaudisserend voor zijn marktkraam verzamelde.

Tijdens de Jaarmarkt werd Harrie als vertegenwoordiger van het bedrijf de ‘Taart van de Nijeveense Week’ aangeboden door het bestuur van de Nijeveense Handels Vereniging. De taart was versierd met een grote foto van het gezin Strijker (vader, moeder en twee zonen) van ongeveer 40 jaar geleden.

Het bleek dat de gezinsleden van het bakkersbedrijf dit jaar onafgebroken 40 jaar present waren met hun marktkraam op de Jaarmarkt Nijeveen. Niet alleen marktbezoekers drongen samen voor de kraam maar ook complete schoolklassen kwamen een applausconcert geven. De familie was blij verrast met deze attentie.

Bron: Meppeler Courant
Fotografie: Gerard Schulenberg