Rudi Timmerman

Rudi TimmermanEigenaar van Timmerman Marktkramen. Geboren en getogen in Nijeveen en getrouwd met Alice en vader van Jeffrey en Chris. Zijn bedrijf is volledig gespecialiseerd in marktkramen. Voor iedere braderie, fair of markt kan de klant bij Timmerman Marktkramen terecht. Per jaar worden meer dan 400 evenementen voorzien van Rudi’s kramen. Van Kampen tot aan Harlingen en van Groningen tot in de Achterhoek.

Zijn kramen zijn het visitekaartje van het bedrijf. Na gebruik worden alle zeilen direct gewassen in de eigen, speciale wasmachine. Ze zijn van brandvertragend materiaal en voorzien van alle bijbehorende keurmerken. De planken zijn van duurzaam hout en hebben het ECO Keurmerk. Bij gebruik binnen, kunnen ze worden voorzien van een keurige rok.

De klant is bij Timmerman Marktkramen nog altijd koning! Binnen een uur wordt een hele markt, met zo’n 100 kramen, opgezet. Stiptheid staat voorop. Op tijd bezorgen en de kraam plaatsen op de manier zoals de klant dat wil, vindt Rudi belangrijk. In de zomer doet hij dit met meer dan 10 jongens. Hij is er enorm trots op dat ze dit mooie bedrijf, in de afgelopen 18 jaar, met elkaar hebben neergezet.