Rineke Bootsma

PRINT-BD PORTRET-DSC1370Merkenbouwer en strategisch ontwerper, echtgenote, moeder van drie dochters en sinds 2005 eigenaar van BootsmaDesign. Bedenkt veel ideeën op en rondom het water. 

Haar passie is iets nieuws creëren door middel van beelden, vormen, kleuren en geluiden die herkenbaar, authentiek en aansprekend zijn. Die met elkaar het verhaal vertellen van het merk of het bedrijf en een aantrekkingskracht hebben. Ze is constant bezig met vernieuwing, en ontwikkeling. Jaagt processen aan om zo te komen tot de gewenste identiteit. De samenwerking met partners en klanten inspireert en activeert en zorgt voor het uiteindelijke, unieke resultaat.

De klanten van BootsmaDesign zijn heel divers. Starters, grote of kleine bedrijven en organisaties, profit en non-profit. Allemaal hebben ze dezelfde behoefte aan een eigen of nieuwe identiteit. Bijvoorbeeld na een fusie, bij herpositionering of bij het starten van een bedrijf. BootsmaDesign kruipt als het ware in de organisatie en de doelgroep. Wat zijn de wensen en wat past bij het bedrijf? Welke plaats wil het hebben in de markt en wat bestaat er al? Het is dan onze kracht om hier ‘nieuw beeld’ bij te creëren. Dit doen we door conceptontwikkeling, design en vormgeving.

De combinatie van creatief denken, strategisch inzicht en designmanagement maakt dat er iets moois ontstaat. Merken en beelden die er toe doen!