Peter en Robin Oostergetel

Untitled designSinds kort beiden eigenaar van Oostergetel Makelaardij aan de Kleine Oever in Meppel. Peter begon in 1985 voor zichzelf als makelaar en inmiddels is Robin, na voltooiing van zijn studie als mede-eigenaar toegetreden tot het bedrijf. Samen met Jannie, die de dagelijkse gang van zaken regelt en Rody Oostergetel die parttime de communicatie voor zijn rekening neemt. Dagelijks staat het team voor de klant klaar om deze zo goed mogelijk te helpen bij de verkoop of aankoop van een droomwoning.

De opdrachtgevers van Peter en Robin willen hun huis verkopen of juist een huis kopen. Dat brengt vaak nogal wat rompslomp met zich mee die mensen niet gewoon zijn. Oostergetel Makelaardij is er om de klant te ont-zorgen. Met de kennis van de markt, het inzicht in prijsontwikkelingen zijn ze de professionele partij om de klant hierin bij te staan. Onderhandelen is dagelijks werk. Zeker nu de markt aantrekt kan het kopen van een woning veel stress met zich meebrengen. Betaal ik niet te veel? Vis ik niet achter het net? Allemaal vragen die nu weer aan de orde zijn.

Het team vindt het geweldig om mensen te helpen om hun ‘woondromen’ te kunnen realiseren. Elke keer is het weer leuk om een woning in de markt te zetten en deze zo fraai mogelijk te presenteren. Nog leuker is het om de eigenaar te vertellen dat zijn of haar woning verkocht is. Maar ook bij een aankoopopdracht geeft het voldoening als een euforische koper weer met beide benen op de grond wordt gezet of de aankoop van zijn droomhuis kan waarmaken.

De ambitie is nog te groeien en de dienstverlening te optimaliseren. De nieuwste ontwikkelingen worden op de voet gevolgd en er wordt geïnvesteerd in nieuwe technologie. Zoals een etalage met beeldschermen en presentaties met de nieuwe sensationele 360 graden beleving. Sinds Robin het team is komen versterken is het aantal opdrachtgevers gegroeid en dat is een aangename uitdaging voor de jonge makelaar. Oostergetel Makelaardij is klaar voor de toekomst!