Monique Schiphorst

Untitled design (5)Samen met acht enthousiaste medewerkers staat Monique Schiphorst van Cafetaria/Lunchroom De Koedijk in Meppel iedere dag klaar om de klant te verwennen met een lekkere verse maaltijd, een snelle hap of gewoon een bakkie koffie. Ze vindt het belangrijk dat de sfeer goed is. De bezoeker moet zich thuis en comfortabel voelen en met een voldaan gevoel weer naar huis, school of aan het werk gaan. De stamtafel is de eye-catcher in de kleurrijke cafetaria. Daar ben je altijd welkom om een krantje of tijdschrift te komen lezen of met elkaar te genieten van wat lekkers. Jong en oud komt graag!

Monique, moeder van Willian en Jaléne, is een ambitieuze vrouw die service en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Zij is er trots op dat ze een zeer uitgebreide menukaart kan aanbieden. Voortdurend worden verse producten dagvers aangeleverd. Brood en broodjes worden zelfs ter plekke afgebakken. Vlees en kip worden aangeleverd door de plaatselijke slager en poelier. En de groente komt rechtstreeks van de groenteboer. Een hamburger in De Koedijk is niet zomaar een hamburger. Maar een 100% runderburger die, die morgen nog daar de slager zelf is gemaakt en met liefde wordt gebakken op onze bakplaat. Ook de befaamde varkenshaas-saté en de overheerlijke eigengemaakte gehaktballen zijn van topkwaliteit. Daarom wordt elk broodje, elke plate en iedere snack door de medewerkers met trots bereid en geserveerd. Het is zelfs mogelijk om in De Koedijk een compleet drie-gangen menu te nuttigen. Dan ben je niet zomaar een snackbar of cafetaria. Je kan gewoon lekker en vers eten!

Afgelopen februari is de Cafetaria/Lunchroom gekozen tot De Beste van Nederland. Een prachtige kroon op het levenswerk van Monique en haar man Harry die in april 2016 is overleden. Deze titel is een enorme waardering in een moeilijke tijd. Het komt op het moment dat het vizier weer toekomstgericht is en dat ze samen met haar zoon Willian weer nieuw plannen aan het maken is om de klant optimaal van dienst te kunnen zijn. Een topvrouw die druk bezig is om binnenkort nog een nieuwe bestel-app te lanceren.