Michiel van Goor en Gerien Tuut

Grada bikesVan je hobby je werk maken. Hoe mooi is dat! Michiel van Goor en Gerien Tuut hebben in 2011 de specialist op het gebied van sportfietsen Grada Bikes overgenomen. Als ervaren wedstrijdrijder op de mountainbike en schaats is Michiel dagelijks te vinden in de winkel en de werkplaats. Gerien doet voornamelijk de boekhouding, de website en wat er allemaal maar meer bij een eigen bedrijf komt kijken. Ook springt ze graag bij in de winkel. Naast de zorg over hun twee kleine jongens vind je beide als het maar even kan op de fiets.

Grada Bikes is gespecialiseerd in het opbouwen van racefietsen en mountainbikes. Niet alleen voor professionals maar ook voor de recreatieve fietser. In het assortiment zijn verschillende merken opgenomen. De hoofdmerken zijn Ridley, Trek en Orbea. En natuurlijk de trots van het bedrijf, het eigen merk Khoisan. Naast de sportfietsen ben je ook voor elektrische fietsen bij Grada Bikes aan het juiste adres. Deze worden verkocht en gerepareerd. En moet er een gewone stadsfiets worden gerepareerd dan is dat uiteraard geen probleem. In de wintermaanden worden ook schaatsen verkocht van Zandstra en Raps en heeft het bedrijf een slijpmachine om schaatsen te kunnen slijpen. Het leveren van ultieme kwaliteit staat bij Michiel en Gerien hoog in het vaandel.

Fietsen is de passie van Michiel en Gerien. Ze brengen deze geweldige sport dan ook graag over op andere mensen. Ze vinden het prachtig dat niet alleen het bedrijf in Nijeveen blijft groeien, inmiddels hebben ze een grote regionale klantenkring, maar dat ook de wielersport in het dorp nog steeds groter wordt.