Mathilda van der Laan

Mathilda van der LaanDeze moeder van vier kinderen, die graag tennist en van reizen houdt, doet haar werk elke dag met heel veel plezier. Al 22 jaar heeft Mathilda ervaring in de promotionele branche en sinds 2012 is ze eigenaar van haar eigen bedrijf Present! for gifts. Voor alle relatiegeschenken en promotionele artikelen ben je bij Mathilda aan het juiste adres. Of het nu gaat om paraplu’s, petjes, pennen, (sport)kleding, jassen, vlaggen, sleutelhangers of usb-sticks Present! for gifts verzorgt het.

Om functionaliteit en promotie met elkaar te combineren kan Mathilda alle artikelen laten bedrukken. Ze heeft een huisdrukker waarmee ze kan lezen en schrijven. De lijntjes zijn kort en er kan snel geleverd worden. Present! for gifts werkt nationaal en internationaal met een verscheidenheid aan importeurs en fabrikanten. De klanten komen uit heel Nederland. Van kleinere verenigingen tot grote multinationals.

De nieuwe trend: custom-made producten zijn ook via Present! for gifts verkrijgbaar. Ook wanneer het gaat om kleine aantallen is dat mogelijk. Met regelmaat worden beurzen en leveranciers bezocht om voortdurend op de hoogte te blijven van de laatste trends en de nieuwste ontwikkelingen. Mathilda denkt met haar klanten mee en komt met nieuwe en bijzondere ideeën. Voor grote projecten zoals jubilea en beurzen draait ze haar hand niet om. Vaak moet de klant dan al zoveel voorbereiden. Het regelen van promotieartikelen neemt ze dan graag uit handen. Ze vindt het elke keer weer fijn dat haar klanten haar het vertrouwen geven en de opdracht bij haar neerleggen.