Bijker Landbouwmechanisatie Nijeveen

Contactpersoon: A. Mennink
Email: info@bijkernijeveen.nl
Straatnaam: Nijverheidsweg 7
Postcode: 7948 NE
Plaats: Nijeveen
Telefoon: 0522 - 491 223
Website: www.bijkernijeveen.nl

Bijker Mechanisatie is een bedrijf met totaal 8 werknemers, Al onze medewerkers zijn gespecialiseerd in hun vakgebied of het nu in tractoren of werktuigen is we repareren alle voorkomende storingen op elektronisch en hydraulisch gebied. Dit door middel van diagnose apparatuur, de jaarlijkse bijscholing en door gedegen jarenlange ervaring. Wij gaan de uitdagingen aan om uw machine in korte tijd weer operationeel te krijgen zodat u weer snel de werkzaamheden kunt hervatten.

Vanaf januari 2014 zijn we in het bezit van een SKL goedgekeurde test -spuitbaan voor de juiste SKL-keuring van uw veldspuit. Zo dragen we bij om verantwoordelijk met bestrijdingsmiddelen om te gaan. Ook als u speelgoed zoekt bent u bij ons aan het juiste adres, speelgoedcatalogus is gratis af te halen zodat u de bestelling op uw gemak kunt uitzoeken. de bestelling kan via de mail of telefonisch worden doorgegeven. De bestelling die voor 18.00 uur is doorgegeven kan de volgende morgen vanaf 7.30 uur bij ons worden afgehaald.

Laatste nieuws is dat we vanaf oktober 2014 regio dealer zijn geworden van meclean reinigingstechniek, hieronder vallen de verkoop en reparaties van de koud en warmwaterreinigers en veeg/schob en zuigmachines.. hebben we uw belangstelling gewekt? kijk dan eens op onze site of kom vrijblijvend langs aan de Nijverheidsweg 7 in Nijeveen. wij staan u graag te woord.

BIJKER-LSC2