Korrie Spoor

Untitled design (9)Als mediator behandelt Korrie Spoor algemene (privé en zakelijke) conflicten. Daarnaast is ze gespecialiseerd in echtscheidingen, arbeids- conflicten en strafzaken. Korrie, getrouwd met

Rudolf en moeder van Linthe, woont sinds 2001 in Nijeveen. Na ruim twintig jaar advocaat te zijn geweest in Steenwijk, startte ze in mei 2016 een nieuw bedrijf: Spoor Mediation.

Korrie begeleidt partijen die een conflict hebben om zelf gezamenlijk het conflict op te lossen en goede afspraken te maken. Een compleet andere benadering dan die van een advocaat. Een advocaat kijkt wat er in het verleden is gebeurd, welk juridisch etiketje erop geplakt kan worden en ‘wat er te halen valt’. Een mediator kijkt daarentegen naar de toekomst en op welke manier men die toekomst weer in kan gaan.

Als mediator helpt Korrie partijen om goed naar elkaar te luisteren en de belangen uit te spreken, zodat alles wat een rol speelt bij het conflict op tafel komt. Mediation is dé andere manier van conflictoplossing die Korrie erg verfrissend vindt en die ook prima bij haar blijkt te passen. Als advocaat was het belangrijk een vertrouwensband op te bouwen met cliënten, en dat geldt zeker ook voor een mediator. Dat Korrie dit kan, blijkt uit het feit dat er oude cliënten zijn die haar nog steeds (kerst)kaartjes sturen of nog even raad vragen als ze met een (juridisch) probleem zitten.

Korrie Spoor
Korrie Spoor
Korrie Spoor