Jeroen en Agnes Kikkert

Untitled design (4)Eigenaren van Bonbon Atelier A3. Een avontuurlijk stel dat van reizen houdt. Samen met hun beide dochters genieten ze van alles wat maar met natuur, cultuur en activiteit te maken heeft. Jeroen die 12 jaar in loondienst was geweest als patissier en chocolatier startte in januari 2006 zijn eigen bedrijf Chocolade & Zo. Al snel nam het bedrijf een groeispurt en zo werd in augustus 2007 de chocolaterie in de Oude Zuivelfabriek gevestigd. Tien jaar na de start van het bedrijf namen Agnes en Jeroen op 1 september 2016 Bonbon Atelier A3 in Hattem over. Ook Chocolade & Zo ging met deze naam verder op de vertrouwde plek op Kolderveen.

Bonbon Atelier A3 is een ambachtelijke chocolaterie en patisserie. Alle producten worden op ambachtelijke wijze gemaakt van kwalitatief hoogwaardige producten. Wat kan er eigenlijk niet gemaakt worden van chocolade? Bestellingen uit heel Nederland komen wekelijks binnen, van relatiegeschenken tot een persoonlijk chocoladegeschenk met foto en tekst. Ja! Zelfs bekende Nederlanders weten de chocolaterie en patisserie te vinden. Jeroen en Agnes zijn supertrots dat de kleine éénmanszaak inmiddels is uitgegroeid tot Bonbon Atelier A3. Een mooi bedrijf met twaalf medewerkers gevestigd op twee locaties; Nijeveen en Hattem.

Waar Jeroen zijn passie vindt in het op ambachtelijk produceren van chocolade en patisserie producten, Agnes de stille kracht op de achtergrond van het bedrijf. Agnes zorgt dat alle administratieve en commerciële zaken, personeels- en organisatorische zaken worden geregeld. De gezamenlijke passie blijft toch wel zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met het heerlijke product en de mogelijkheden van chocolade. Samen organiseren ze daarom ook op 14 oktober het tiende Chocoladefestival. Mensen worden blij van chocolade. Nou … dan worden Jeroen en Agnes het zeker ook!