Herwin Lokken

Herwin LokkenDeze rasartiest en eigenaar van Artiestenbureau MEProductions heeft de hele wereld gezien. Van een optreden in het 7-sterren hotel in Dubai tot een ‘masterclass trompet’ in de sloppenwijken van Zuid-Afrika. Zijn trompet speelt een grote rol in zijn leven. Tijdens zijn studie ‘trompet lichte muziek’ richtte Herwin Lokken zijn eigen orkest op, de New Generation Big Band. Alle organisatorische zaken die daarbij kwamen kijken hebben ertoe geleid dat hij zijn eigen artiestenbureau begon.

MEProductions levert entertainment in de breedste zin van het woord. Het bedrijf verzorgt acts tijdens bedrijfsfeesten, bruiloften, evenementen, festivals, symposia etc. Vooral regionaal maar ook nationaal en internationaal. Voor tien bands is MEProductions het exclusieve boekingskantoor. Hiervan is KaramBAM! de bekendste in de regio. Een ander onderdeel van het bedrijf is het organisatiebureau. Herwin en zijn medewerkers bedenken verschillende concepten voor allerlei feesten. De catering, aankleding, de muziek etc. alles wordt volledig geregeld. Zo zijn de bedrijfsfeesten van Friesland Campina en Scania verzorgd maar ook de Donderdag Meppeldagen, de Vestingfeesten in Steenwijk en de dorpsfeesten van onder andere Uffelte, Wanneperveen, Steggerda en Espel hebben MEProductions gevonden als vaste leverancier. In het artiestenverloningsbedrijf worden de financiële afhandelingen (payroll) voor verschillende artiesten geregeld. Bijvoorbeeld van het Noordpool Orkest waar Herwin zelf als trompettist werkzaam is.

Herwin brengt graag zijn vrije tijd door met zijn gezin. Hij is getrouwd met Chantal en vader van twee kinderen. Bovendien is hij dirigent van de ‘Koninklijke Politiekapel Haaglanden’. Hiervoor reist hij een keer in de week naar Delft. En is er dan nog een beetje tijd over? Dan snookert hij of speelt hij graag een partijtje volleybal.