Alie Ballast en Klaas Dijkstra

Untitled design (6)Elkenain is het bedrijf van Alie Ballast en Klaas Dijkstra. In het Gronings betekent het ‘iedereen’. Elkenain richt zich niet op een speciale doelgroep, maar is er voor iedereen zo zeggen ze beiden. Klaas is al meer dan 30 jaar werkzaam in de Sociale Zekerheid en heeft in 2005 het bedrijf gestart. In 2016 is hij door de rechtbank benoemd als beschermingsbewindvoerder. Alie is van origine P&O-er en inmiddels al een aantal jaren actief als schuldenadviseur en budgetcoach. Ze is een KIWA-Gecertificeerd schuldhulpverlener en sinds 2016 ook zelf werkzaam als beschermingsbewindvoerder.

Het bedrijf is landelijk opererend en bestaat uit drie divisies:

Elkenain Schuldhulp
Elkenain Schuldhulp een opleidingsinstituut voor schuldhulpverleners, budgetcoaches en beschermingsbewindvoerders.  Een praktijkgerichte opleider die volledig voldoet aan de landelijke eisen.

Elkenain Bewindvoering
Elkenain Bewindvoering geeft rust aan diegenen die door omstandigheden hun financiële zaken (soms tijdelijk) niet zelf meer kunnen regelen. Deze divisie is gespecialiseerd in schuldenbewinden.

Elkenain Budgetcoaching
Elkenain Budgetcoaching geeft advies bij schulden en brengt, samen met de klant, de financiële zaken weer op orde en/of verwijst en begeleidt wanneer het noodzakelijk is haar klanten naar (gemeentelijke) instanties. Budgetcoaching kan ook zeer waardevol zijn voor werkgevers die werknemers in dienst hebben met schulden. De coaching vermindert het risico op bedrijfsongevallen, diefstal, ziekteverzuim en verlies van productiviteit.

Alie en Klaas zijn er trots op dat ze in bijna 12,5 jaar een bloeiend en nog steeds groeiend bedrijf hebben. Het bedrijf is op het gebied van opleidingen één van de grotere spelers op de Nederlandse markt. De andere divisies zijn nog altijd groeiende. Ze vinden het prachtig om nieuwe schuldhulpverleners, budgetcoaches en beschermingsbewindvoerders met voldoende bagage en goed toegerust het werkveld in te kunnen laten gaan. Het geeft voldoening om rust en inzicht te brengen bij schuldenaren en hun omgeving. Elkenain staat niet voor niets voor: bekwaam, betrouwbaar en betrokken.