UIT bij de Plas – 7 juli op het ‘Strand van Nijeveen’!

Zondag 7 juli organiseert de Handelsvereniging Nijeveen de tweede editie van UIT bij de PLAS!

Voor alle levensgenieters die samen met vrienden, familie, buren of met het hele gezin een super gezellige middag willen beleven bij de Nijeveense plas. Heerlijk loungen op een dekentje, lekker eten, drinken, gezellige sounds en genieten van het spektakel op en rond het water.

We beginnen met een picknick en voor de waaghalzen onder ons is er Tobbedansen. Met je eigengemaakte tobbe van de schans en het wedstrijdtraject zo snel mogelijk glijdend en varend afleggen. Het gaat niet alleen om de snelste tijd, ook creativiteit wordt gewaardeerd. Hilariteit verzekerd. Na afloop is er een gezellige BBQ om nog even na te kletsen en samen te chillen. Opgave voor de barbecue is niet nodig. Er zijn allerlei lekkernijen verkrijgbaar. Tot 7 juli!

BESTELLEN PICKNICK
Klik hier om de picknick te bestellen en meteen af te rekenen.
Alle informatie over de picknick lees je hier.

INFORMATIE TOBBEDANSEN, INSCHRIJFFORMULIER en VOORWAARDEN
Alle informatie en het inschrijfformulier vind je hier.
Mail het inschrijfformulier naar uitbijdeplas@handelsverenigingnijeveen.nl

Zijn er vragen of onduidelijkheden? Laat het ons weten!
Mail naar uitbijdeplas@handelsverenigingnijeveen.nl of vraag een van de commissieleden:
Marc Jan van der Linde, Jeroen Kikkert, Marcel van Veen, Alexander Kisjes, Mathilda van der Laan of Rineke Bootsma.

Tot zondag 7 juli. Mis het niet!

Op de hoogte blijven van alle actuele informatie? Volg het op Facebook of Instagram.

UIT bij de Plas  – 7 juli op het ‘Strand van Nijeveen’!