Jaarmarkt Nijeveen succes!

IMG_4211De jaarmarkt is inmiddels een traditie op de laatste dag van de Feestweek en werd op dinsdag 19 juni georganiseerd door de Handelsvereniging Nijeveen in samenwerking met de Oranjevereniging.

Aan de Dorpsstraat presenteerden zich een groot aantal kramen.  Het thema was dit jaar ‘Laot oe gaon!’

De bezoekers konden genieten van straattheater, een ritje maken met de diligence, profiteren van leuke koopjes en een bezoek brengen aan de stands van diverse (Nijeveense) ondernemers en verenigingen.

De Handelsvereniging Nijeveen is een vereniging met veel actieve leden. Het doel is om een goed ondernemersklimaat te creëren in Nijeveen. Dit doen we door het organiseren van evenementen waar we samenwerken en de handen ineenslaan. Bijvoorbeeld: Dobberpop, de beurs UITNijeveen, UIT bij de plas, etc. Door de enorme organisatiekracht en de belangeloze inzet van de ondernemers lukt dat. Zo doen we met elkaar iets terug voor het dorp en de samenleving. Ook de jaarmarkt is hier een mooi voorbeeld van.

Jaarmarkt Nijeveen succes!