Geslaagde Jaarmarkt – Heel Nijeveen Beleeft!

De  Handelsvereniging Nijeveen kijkt terug op een geslaagde jaarmarkt. Al vroeg kwamen vele bezoekers dinsdag 20 juni een kijkje nemen op de braderie aan de Dorpsstraat.

Heerlijke hapjes en drankjes, sieraden, zakdoeken, speelgoed etc. wisselden vlot van eigenaar. Mede door het prachtige weer was het bezoekersaantal hoog en de sfeer, was mede door de live muziek, opperbest. De terrassen waren continu bezet en voor de kinderen waren diverse spelletjes te doen. Diverse verenigingen profileerden zich tijdens de markt.

Voor het eerst was er gekozen voor een thema: ‘Heel Nijeveen beleeft!’ en er was inderdaad veel te beleven. Een kinderrommelmarkt, paardmarathon rijden, straattheater, een heuse standwerkers competitie, kinderschminken en de kinderen konden heerlijk springen op het springkussen. Een gezellige, stralende en zonovergoten dag!

Fotografie: Gerard Schulenberg

FacebookTwitterGoogle+LinkedInEmail
Geslaagde Jaarmarkt – Heel Nijeveen Beleeft!